Durban
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
21 December 2006 | Zuid-Afrika, Pretoria
Zondag zijn we durban zelf ingegaan en hebben we daar wat rondgelopen om wat van de stad zelf te zien. Dus weer een geweldig weekend achter de rug.
Mijn co-schap is ook nog steeds hartstikke leuk, heb dinsdag weer een bevalling gedaan, en kan ook af en toe helpen op OK bij een keizersnede of bij gynaecologische operaties. Heel boeiend!
22 December 2006 - 22:58
Maris:
Hee annemieke! Wat een gave verhalen allemaal! Ik vond het wel bijzonder om te horen dat je je eerste kindje ter wereld hebt gebracht hoor, en wat een lieverdje! Had je ook gehoord van de vrouw hier in Engeland die een drieling had gekregen, in twee baarmoeders (dus een eeneiige tweeling in de ene baarmoeder en een kindje alleen in de andere?) Ze zeiden dat dat waarschijnlijk nog niet eerder voor was gekomen.
Nou ik hoop dat je nog een onwijs boeiende reis zult hebben, en fijne kerst (was sinterklaas nog leuk?)
Liefs Mariska -
23 December 2006 - 18:49
Elissa:
Hoi Annemieke!
Wat leuk om zo een stuk van je belevenissen te kunnen lezen, wat maak je veel mee! Ervaar je dat zelf ook zo of gaat het als in een roes? Lijkt me ingrijpend en indrukwekkend om bevallingen mee te maken en zelf te begeleiden, knap!
Nog veel mooie, inspirerende, verassende, boeiende belevenissen toegewenst en natuurlijk een hele fijne kerst! Haal door!
Liefs Elissa
24 December 2006 - 14:03
Tanja:
Fijne (warme) kerst en een gelukkig nieuwjaar!! -
26 December 2006 - 09:05
Janette:
Heey! Wat een ontzettend mooie verhalen zeg. En een foto van het eerste kindje wat je ter wereld hebt geholpen is echt heel speciaal. Wow!
Heb je nog een beetje kerst kunnen vieren?
Vanuit Utrecht heb ik geen nieuws te melden, alles gaat z'n gangetje. Ik kijk nu al weer uit naar je volgende berichtje! Echt super om te lezen dat je het zo leuk hebt.
xx Janette -
26 December 2006 - 12:12
Cornelis:
Hoi Annemieke,
klinkt echt geweldig allemaal!Krijg heel veel zin zoiets ook te regelen.
Hoop dat je een gezellige kerst hebt gehad en nog veel kan zien en doen.
groetjes,
Cornelis -
30 December 2006 - 19:57
Renske:
Heej Annemiek!Ik heb ook eindelijk je site ontdekt en gelijk alles bijgelezen, wat een fantastische verhalen!Het eerste baby'tje dat jij ter wereld hebt geholpen is wel een schatje hoor!Bedankt voor je sms'je op mijn verjaardag, heel attent!Geniet van alle indrukken!Dikke kus