Morgen!!! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Annemieke Evelein - WaarBenJij.nu Morgen!!! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Annemieke Evelein - WaarBenJij.nu

Morgen!!!

Door: Annemieke

Blijf op de hoogte en volg Annemieke

20 November 2006 | Zuid-Afrika, Pretoria

morgen is het zover, dan vertrek ik naar Zuid-Afrika! Ik hoop dat dan eindelijk die knoop in mijn buik verdwijnt (al ben ik bang dat die voorlopig nog wat groter zal worden)
Voor degene die het nog niet weten: ik ga eerst acht weken gynaecologie co-schap lopen in het Kalafong Hospital van Pretoria, en daarna ga ik samen met Wietse nog drie weken rondreizen door het noord-oosten van Zuid-Afrika.

Ik hoop jullie in februari weer te zien!

• 20 November 2006 - 15:45

Paulien:

Lieve Miekje!
    Een hele goeie reis! En heel veel plezier! We zullen je missen. Ps. die knoop in je maag ik heel normaal, denk ik. Heb zelf ook al een klein knoopje! Heel veel liefs, Paulien.

• 21 November 2006 - 15:18

Jasmijn:

En ben je er al?? Is het warm?? Is het mooi?? Is het spannend??
    We zullen je missen!!

• 22 November 2006 - 08:35

Kim:

Hey Miek!
    Ik lees nu pas je berichtje omdat je hem naar mijn oude mailadres gestuurd heb. Ergens wist ik wel dat je ergens deze tijd weg zou gaan, maar ja.. het gaat zo snel..
    En dan nog wel met Wietse! De grote nieuwe liefde waarvan we nog niet eens weten wie het is! Nouja.. nu iedereen (muriel, co, jij) naar het buitenland vertrekt moet ik er misschien ook een keer aan geloven?... In ieder geval: we know you can do it! heel veel plezier en succes daar, ik ga je volgen!

xx Kim.

• 24 November 2006 - 10:38

Marieke K.:

Hoi Annemieke,
    Ben je goed en veilig aangekomen? En is de knoop alweer uit je buik ;)? Heel erg veel succes en plezier daar, geniet ervan! Kijk uit naar je mooie verhalen op deze site...
    Marieke

• 25 November 2006 - 07:52

Tanja:

Zoek eens een computer op! Je huisgenootjes zijn ook benieuwd hoe het met je gaat daar in het zuiden!

• 25 November 2006 - 10:04

Frits:

Hoi Annemieke
    En hoe is het daar, lekker warm, veel zon en spannende dingen? Ik kom net uit Zweden regen all the time en koud met wind. wel een verschil met Zuid Afrika lijkt me. Laat snel van je horen. Kus